Μπισκότα καραμέλας με βρώμη!
Ένα πολύ νόστιμο σνακ για να συνοδεύσετε τον καφέ ή το γάλα σας και να κάνετε τις Δευτέρες σας πιο.. γλυκές!
Λεπτά κρατσανιστά και καραμελένια, τα μπισκότα αυτά με βρώμη και αλεύρι αμυγδάλου είναι τόσο απολαυστικά που σίγουρα δεν μπορείς να φας μόνο ένα!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
(για 16 κομμάτια)
100gr βούτυρο
80gr Sukrin Gold
½ κούπα Sukrin Sirup Gold
120gr νιφάδες βρώμης
4 κσ αλεύρι αμυγδάλου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 160 βαθμούς κελσίου
• Βάζετε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί
• Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ενα μπολ. Χωρίστε τη ζύμη σε 16 κομμάτια και σχηματίστε λεπτά μπισκότα
• Ψήστε για 7 λεπτά
• Αφήστε τα να κρυώσουν πάνω σε σχάρα
..Γιάμι!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.