Μπισκότα καραμέλας!
Τραγανά μπισκότα καραμέλας με λίγα και απλά υλικά που απογειώνονται με το SukrinSirup Caramel! Χωρίς ζάχαρη και με ελάχιστους υδατάνθρακες!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Για 12 μπισκότα
Για την καραμέλα
55gr βούτυρο
6 κσ SukrinSirup Caramel
Για τα μπισκότα
1 φλιτζάνι αλεύρι αμυγδάλου
¼ φλιτζάνι Sukrin Gold
42gr μαλακό βούτυρο
1 κγ εκχύλισμα βανίλιας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Λιώνετε το βούτυρο με το σιρόπι σε μέτρια θερμοκρασία σε μια κατσαρόλα, ανακατεύοντας κάθε τόσο
• Αφήστε στην άκρη την καραμέλα να κρυώσει και προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς
• Κάντε την Sukrin Gold πούδρα σε ένα μύλο του καφέ η μπλέντερ (το βήμα αυτό δεν είναι απαραίτητο αλλά θα δώσει καλύτερη υφή στο μπισκότο)
• Βάζετε το βούτυρο και την Sukrin Gold στο μίξερ και χτυπάτε μέχρι να γίνει ελαφρύ και αφράτο
• Προσθέστε το αλεύρι αμυγδάλου, τη βανίλια και ανακατεύετε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί μαλακή ζύμη
• Σχηματίστε έναν κορμό και κόψτε τον σε 4 κομμάτια. Έπειτα κάθε κομμάτι το κόβετε στα 3 έτσι ώστε να σχηματιστούν 12 ίσου μεγέθους κομμάτια!
• Σχηματίστε μια μπάλα με το κάθε κομμάτι και τοποθετήστε το σε ένα ταψί για μπισκότα
• Με τον αντίχειρά σας ή μια στρογγυλή λαβή σχηματίστε ένα βαθούλωμα στο κέντρο του κάθε μπισκότου
• Ψήστε για 10 λεπτά και βγάλε αμέσως από το φούρνο. Όσο είναι ζεστά τα μπισκότα ξανασχηματίζετε το βαθούλωμα και τα αφήνετε να κρυώσουν
• Μόλις κρυώσουν με ένα κουταλάκι του γλυκού γεμίζετε προσεκτικά το βαθούλωμα με καραμέλα.
Φυλάσσονται σε δοχείο με καπάκι έως και μια εβδομάδα!
..Γιάμι!
_
Διατροφικές πληροφορίες (για κάθε μπισκότο):
Θερμίδες 124kcal -καθαροί υδατάνθρακες 1,3gr -Λίπος 11,1gr -Πρωτεΐνη 1,9gr