PRINT

Μπισκότα σοκολάτας με μέντα!

Σοκολάτα και μέντα σε ένα τραγανό μπισκότο, τέλειος συνδυασμός ιδανικός για τον καφέ ή το γάλα σας!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Για 24 μπισκότα

225gr αλεύρι αμυγδάλου
3 κσ αλεύρι καρύδας
1 κγ baking powder
½ κγ κόμμι ξανθάνης
115gr βουτύρου, μαλακώνουν σε θερμοκρασία δωματίου
½ φλιτζάνι Sukrin: 1 ή Sukrin Monk
1 αυγό
2 κγ εκχύλισμα βανίλιας
½ κγ μέντας
Πράσινη βαφή τροφίμων της επιλογής σας
2 κσ κακάο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Κοσκινίστε το αλεύρι αμυγδάλου, το αλεύρι καρύδας, το κόμμι ξανθάνης και το baking powder μαζί σε ένα μεγάλο μπολ
• Με ένα μίξερ ανακατεύετε το βούτυρο με το γλυκαντικό μέχρι να γίνει κρέμα
• Προσθέστε το αυγό και τη βανίλια και στη συνέχεια το μείγμα με τα άλευρα
• Χωρίστε τη ζύμη σε 2 ίσα μέρα. Στη μισή ζύμη προσθέστε το κακάο και ανακατέψτε καλά. Στην άλλη μισή, προσθέστε το εκχύλισμα μέντας και το πράσινο χρώμα.
• Βάζετε κάθε μείγμα ανάμεσα σε 2 αντικολλητικά χαρτιά και απλώνετε ώστε να το σχηματίσετε 2 λεπτά φύλλα ίδιου πάχους.
• Αφαιρείτε το ένα χαρτί από κάθε ζύμη. Τοποθετείτε την μια ζύμη πάνω στην άλλη, αφαιρείται και το δεύτερο χαρτί και τις τυλίγετε σε ρολό.
Σημείωση: Αν η ζύμη έχει ρωγμές, διορθώστε με τα δάχτυλα σας. Τοποθετείτε το ρολό στο ψυγείο για 30 λεπτά μέσα σε μεμβράνη
• Προθερμαίνετε το φούρνο στους 165 βαθμούς στον αέρα
• Τοποθετείτε σε ένα ταψί ένα αντικολλητικό χαρτί
• Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόψτε τη ζύμη σε φέτες μισού εκατοστού. Τοποθετείστε τα μπισκότα στο χαρτί και πιέζετε ελαφρά
• Ψήνετε για 15 με 20 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα οι άκρες

..Καλή σας απόλαυση!

TiPS! Φυλάξτε τα μπισκότα σε κλειστό δοχείο σε σκιερό μέρος μέχρι 10 μέρες. Με την πάροδο του χρόνου μαλακώνουν.

 

_

Διατροφικές πληροφορίες ανά μπισκότο:
Θερμίδες 102kcal -Υδατάνθρακες 2,3gr -Λίπος 9gr -Πρωτεΐνη 2,7gr -Φυτικές ίνες 1,7gr

Χωρίς γλουτένη Χωρίς ζάχαρη ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Σοκολατένιο κέικ (χωρίς γλουτένη) στο πι και φι!

Ένα αφράτο, νόστιμο και γρήγορο σε εκτέλεση, σοκολατένιο κέικ με υλικά Sukrin! Read More

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Σπανακόπιτα χωρίς γλουτένη!

Λαχταριστή σπανακόπιτα πλούσια σε γεύση, χωρίς γλουτένη, χαμηλών υδατανθράκων και με γευστικότατο φύλλο κρούστας! Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ