Μπράουνι σοκολάτας με Sukrin Gold και αλεύρι καρύδας!
Αυτά τα λαχταριστά brownies, που γίνονται στο “πι και φι”, είναι ότι πρέπει για τους λάτρεις της σοκολάτας! Και το καλύτερο; Είναι χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη και περιέχει μόνο 197 θερμίδες και 11 υδατάνθρακες ανά 100gr!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 30gr αλεύρι καρύδας Sukrin
• 60gr αλεύρι αμυγδάλου Sukrin
• 100gr Sukrin Gold
• 1 μεγάλη γλυκοπατάτα, ψημένη και ξεφλουδισμένη
• 50gr σκόνη κακάο
• 50gr λιωμένο βούτυρο ή λάδι καρύδας
• 3 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
• 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ή σκόνη βανίλια
• 40gr σοκολάτα κουβερτούρα ή γάλακτος χωρίς ζάχαρη
• Καρύδια ψιλοκομμένα (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Ανακατεύετε τη γλυκοπατάτα με το βούτυρο -ενώ είναι ακόμα ζεστή- και προσθέτετε τα υπόλοιπα συστατικά εκτός (!) από την σοκολάτα.
• Προσθέστε προαιρετικά και τα ψιλοκομμένα καρύδια.
• Μεταφέρετε τη ζύμη σε ένα καλά βουτυρωμένο τετράγωνο τσέρκι για κέικ (20cm) και στην κορυφή ρίχνετε την τριμμένη σοκολάτα.
• Ψήνετε σε 180°C για 20-25 λεπτά.
• Αφήστε να κρυώσει 30 λεπτά πριν το κόψετε σε τετράγωνα.
• Σερβίρετε μόνο του ή με παγωτό!
• Εαν δεν το καταναλώσετε άμεσα, αποθηκεύσετε το στο ψυγείο.
…Καλή σας απόλαυση!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.