OREO! Χωρίς τύψεις!
Όλοι λατρεύουμε τα OREO cookies! Αυτή τη λευκή κρέμα που σε συνδυασμό με το μπισκότο μαύρης σοκολάτας.. λιώνει στο στόμα!
Είναι πάρα πολλοί όμως εκείνοι που λόγω δίαιτας ή διατροφών που ακολουθούν, δε μπορούν να τα φάνε. Εδώ λοιπόν, σας έχουμε τη low carb εκδοχή τους! Χωρίς γλουτένη και ζάχαρη, το ίδιο όμως απολαυστικά και νόστιμα που θα ενθουσιαστείτε!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 60gr Σοκολάτα
• 80gr βούτυρο
• 1 αυγό
• 20gr Sukrin+
• 3 κγ υγρή βανίλια
• 90gr Αλεύρι αμυγδάλου Sukrin
• 25gr σκόνη κακάο
Για την γέμιση:
• 30gr βούτυρο
• 20gr SukrinMelis
• 1κγ υγρή βανίλια
• 15gr cream cheese
• 15ml γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Λιώστε τη σοκολάτα και ανακατέψτε όλα τα υλικά του μπισκότου. Κάντε τα μια μπάλα και καλύψτε με μεμβράνη
• Τοποθετήστε στο ψυγείο για 30′
• Ανακατεύετε τα υλικά της γέμισης
• Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C
• Βγάζετε τη ζύμη από το ψυγείο. Φτιάξτε ένα ρολό και κόψτε σε κομμάτια των 0.5cm πάχους
• Τοποθετείτε σε αντικολλητική επιφάνεια και ψήνετε για 25 λεπτά
• Τα αφήνετε να κρυώσουν, βάζετε σε ένα μπισκότο λίγο γέμιση και το καλύπτετε με άλλο μπισκότο
• Επαναλάβετε μέχρι να τελειώσουν τα μπισκότα
* Για να κρυώσουν θα πρέπει να τα βάλετε σε μια σχάρα!
..Καλή σας απόλαυση!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες για όλη τη συνταγή:
Θερμίδες 1560 – Υδατάνθρακες 117 – Σάκχαρα 4 – Λίπος 143 – Πρωτεΐνη 47 – Φυτικές ίνες 44