PRINT

Παγωτό καρύδα χωρίς γαλακτοκομικά!

Τέλειο παγωτό καρύδας χωρίς γαλακτοκομικά! Σας έχουμε την απόλυτη Vegan συνταγή για να φτιάξετε μόνοι σας εύκολα και γρήγορα ένα απίθανα ελαφρύ, γευστικό παγωτό με κρεμώδη υφή που συνδυάζεται άψογα με μικρά κομματάκια από ανανά και μάνγκο!

100% Εξωτική καλοκαιρινή διάθεση!

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

• 2 κουτιά 400ml γάλα καρύδας (ή φτιάξτε το με βιολογικό γάλα καρύδας σκόνη)
• ½-1 κούπα Sukrin Sirup Gold
• μια τσιμπιά αλάτι
• 1 κσ βανίλια ή εκχύλισμα βανίλιας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μπλέντερ και τα βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες (αν το γλυκαντικό δεν διαλυθεί τότε μπορούμε να ζεστάνουμε ελαφρώς το μείγμα)
• Τοποθετείστε τα στην παγωτομηχανή (περίπου 20-30 λεπτά)
• Σερβίρετε αμέσως ή αποθηκεύετε στον καταψύκτη (Σε περίπτωση κατάψυξης, αφήστε το 10 λεπτά εκτός καταψύκτη πριν σερβίρετε)
• Συνδυάζεται τέλεια με μικρά κομματάκια από ανανά ή μάνγκο. Εμείς στη συνταγή βάλαμε καβουρδισμένη ψίχα αποξηραμένης καρύδας. Δοκιμάστε το!

TiPS!
Για να γίνει ακόμα πιο ανάλαφρη η υφή μπορείτε να προσθέσετε 1-2 κουταλιές αλκοόλ!

..Καλή σας απόλαυση και καλό καλοκαίρι!

* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.

_
Διατροφικές πληροφορίες για όλη τη δόση
Θερμίδες 1696 -Υδατάνθρακες 102 -Λίπος 115 -Πρωτεΐνη 18 -Φυτικές ίνες 202

Χωρίς γλουτένη Χωρίς ζάχαρη ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Σοκολατένιο κέικ (χωρίς γλουτένη) στο πι και φι!

Ένα αφράτο, νόστιμο και γρήγορο σε εκτέλεση, σοκολατένιο κέικ με υλικά Sukrin! Read More

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Σπανακόπιτα χωρίς γλουτένη!

Λαχταριστή σπανακόπιτα πλούσια σε γεύση, χωρίς γλουτένη, χαμηλών υδατανθράκων και με γευστικότατο φύλλο κρούστας! Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ