PRINT

Παγωτό καρύδα χωρίς ζάχαρη και γαλακτοκομικά!

Η απόλυτη Vegan συνταγή για να φτιάξετε μόνοι σας εύκολα και γρήγορα ένα απίθανα ελαφρύ, γευστικό παγωτό καρύδα με κρεμώδη υφή που συνδυάζεται άψογα με μικρά κομματάκια από ανανά και μάνγκο! Χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη, χωρίς γαλακτοκομικά!

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

• 2 κουτιά 400ml γάλα καρύδας (ή φτιάξτε το με βιολογικό γάλα καρύδας σκόνη)
• ½-1 κούπα Sukrin Sirup Gold
• μια τσιμπιά αλάτι
• 1 κσ βανίλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μπλέντερ και τα βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες (αν το γλυκαντικό δεν διαλυθεί τότε μπορούμε να ζεστάνουμε ελαφρώς το μείγμα)
• Τοποθετείστε τα στην παγωτομηχανή (περίπου 20-30 λεπτά)
• Σερβίρετε αμέσως ή αποθηκεύετε στον καταψύκτη (Σε περίπτωση κατάψυξης, αφήστε το 10 λεπτά εκτός καταψύκτη πριν σερβίρετε)
• Συνδυάζεται τέλεια με μικρά κομματάκια από ανανά ή μάνγκο. Εμείς στη συνταγή βάλαμε καβουρδισμένη ψίχα αποξηραμένης καρύδας. Δοκιμάστε το!

TiPS!
Για να γίνει ακόμα πιο ανάλαφρη η υφή μπορείτε να προσθέσετε 1-2 κουταλιές αλκοόλ!

 

* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.

_
Διατροφικές πληροφορίες για όλη τη δόση
Θερμίδες 1696 -Υδατάνθρακες 102 -Λίπος 115 -Πρωτεΐνη 18 -Φυτικές ίνες 202

Χωρίς γλουτένη Χωρίς ζάχαρη ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Απίθανο σουφλέ γιαουρτιού

 Απολαύστε ένα απίστευτα νόστιμο και ελαφρύ επιδόρπιο – Σουφλέ γιαουρτιού με υλικά χαμηλών υδατανθράκων απο την BeKeto!… Read More

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Cheesecake με λευκή σοκολάτα και φράουλες

Ενα υπέροχο γευστικό cheesecake, ιδανικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο! Απολαύστε την κρεμώδη υφή του που ταιριάζει απόλυτα με την έντονη γεύση της φράουλας!… Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ