Παγωτό καρύδα!
Λατρεμένη γεύση καρύδας!
Τι θα λέγατε για ένα τέλειο παγωτό καρύδας ΧΩΡΙΣ γαλακτοκομικά; Σας έχουμε τη VEGAN συνταγή! Ένα απίθανα ελαφρύ, γευστικό παγωτό με κρεμώδη υφή που συνδυάζεται άψογα με μικρά κομματάκια από ανανά και μάνγκο!
Εξωτική διάθεση! ;)
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 2 κουτιά 400ml γάλα καρύδας (φτιάξτε το με βιολογικό γάλα καρύδας σκόνη)
• ½-1 κούπα Sukrin fibersirup clear
• μια τσιμπιά αλάτι
• 1 κσ βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μπλέντερ και τα βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες (αν το γλυκαντικό δεν διαλυθεί τότε μπορούμε να ζεστάνουμε ελαφρώς το μείγμα)
• Τοποθετείστε τα στην παγωτομηχανή (περίπου 20-30 λεπτά)
• Σερβίρετε αμέσως ή αποθηκεύετε στον καταψύκτη (Σε περίπτωση κατάψυξης, αφήστε το 10 λεπτά εκτός καταψύκτη πριν σερβίρετε)
• Συνδυάζεται τέλεια με μικρά κομματάκια από ανανά ή μάνγκο. Εμείς στη συνταγή βάλαμε καβουρδισμένη ψίχα αποξηραμένης καρύδας. Δοκιμάστε το!
TiPS!
Για να γίνει ακόμα πιο ανάλαφρη η υφή μπορείτε να προσθέσετε 1-2 κουταλιές αλκοόλ!
..Καλή σας ύπερ-απόλαυση!
_
Διατροφικές πληροφορίες για όλη τη δόση
Θερμίδες 1696 -Υδατάνθρακες 102 -Λίπος 115 -Πρωτεΐνη 18 -Φυτικές ίνες 202