Παγωτό σοκολάτα.. χωρίς ζάχαρη!
Καλοκαίρι χωρίς ζάχαρη γίνεται. Χωρίς όμως παγωτό σοκολάτα και βουτιές στη θάλασσα.. ΔΕΝ γίνεται! Φτιάξτε αυτό το φανταστικό παγωτό σοκολάτα χωρίς ζάχαρη και απολαύστε το χωρίς ενοχές!
Ένα μόνο θα αναφωνήσουμε: ΣΟ ΚΟ ΛΑ ΣΗ !
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 3 κρόκους αυγών
• 3 κσ Sukrin Gold
• 3 κούπες κρέμα γάλακτος (η καρύδας)
• 2 κσ κακάο
• 1 κγ βανίλια
• Μία τσιμπιά αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Ανακατεύουμε καλά την Sukrin Gold με τους κρόκους για να διαλυθεί καλά το γλυκαντικό
• Ανακατεύουμε σε ξεχωριστό μπολ τα υπόλοιπα υλικά
• Ανακατεύουμε το περιεχόμενο των δυο μπολ μαζί απαλά και ρίχνουμε το μείγμα σε ένα κουτί με καπάκι
• Το βάζουμε στην κατάψυξη για 4 ώρες ελέγχοντας ανά διαστήματα
• Εάν το παγωτό είναι πολύ σκληρό μπορούμε να το αφήσουμε μια ώρα στο ψυγείο πριν το φάμε
TiPS!
• Προσαρμόστε την Sukrin και το κακάο στις δικές σας προτιμήσεις, ανάλογα πόσο σας αρέσει η μαύρη, πικρή σοκολάτα!
• Βάλτε το σε παγωτομηχανή για ακόμα πιο κρεμώδες αποτέλεσμα!
..Καλή σας απόλαυση!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες στα 100gr
Θερμίδες 316 -Υδατάνθρακες 3 -Λίπος 31 -Πρωτεΐνη 5 -Φυτικές ίνες 1.5