Παγωτό σοκολάτα!
Καλοκαίρι χωρίς βουτιές στη θάλασσα και παγωτό σοκολάτα και δε γίνεται! Φτιάξτε πεντανόστιμο παγωτό σοκολάτα χωρίς ζάχαρη και γλουτένη και απολαύστε το χωρίς ενοχές!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 3 κρόκους αυγών
• 3 κσ Sukrin Gold
• 3 κούπες κρέμα γάλακτος (η καρύδας)
• 2 κσ κακάο
• 1 κγ βανίλια
• Μία τσιμπιά αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Ανακατεύουμε καλά την Sukrin Gold με τους κρόκους για να διαλυθεί καλά το γλυκαντικό
• Ανακατεύουμε σε ξεχωριστό μπολ τα υπόλοιπα υλικά
• Ανακατεύουμε το περιεχόμενο των δυο μπολ μαζί απαλά και ρίχνουμε το μείγμα σε ένα κουτί με καπάκι
• Το βάζουμε στην κατάψυξη για 4 ώρες ελέγχοντας ανά διαστήματα
• Εάν το παγωτό είναι πολύ σκληρό μπορούμε να το αφήσουμε μια ώρα στο ψυγείο πριν το φάμε
TiPS!
• Προσαρμόστε την Sukrin και το κακάο στις δικές σας προτιμήσεις, ανάλογα πόσο σας αρέσει η πικρή σοκολάτα!
• Βάλτε το σε παγωτομηχανή για ακόμα πιο κρεμώδες αποτέλεσμα!
..Καλή σας απόλαυση!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες στα 100gr
Θερμίδες 316 -Υδατάνθρακες 3 -Λίπος 31 -Πρωτεΐνη 5 -Φυτικές ίνες 1.5