Πανακότα βανίλια-πορτοκάλι!
H πανακότα (panna cotta) είναι από τα πιο γνωστά κλασικά γλυκίσματα Ιταλικής προέλευσης και η πιο εύκολη κρέμα της ζαχαροπλαστικής.
Φτιάξτε αυτό το δροσερό γλυκάκι, χωρίς γλουτένη και ζάχαρη, εύκολα και γρήγορα και θα έχετε ένα νόστιμο κι ελαφρύ επιδόρπιο που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Βάλτε την ζελατίνη στο κρύο νερό
• Βγάλτε τα σποράκια βανίλιας από το στικ
• Βράστε την κρέμα γάλακτος, το γάλα, προσθέστε την βανίλια και την Sukrin και συνεχίστε για 5′
• Στην συνέχεια προσθέστε την ζελατίνη
• Αφαιρέστε την βανίλια και μεταφέρετε το μείγμα σε κούπες, μπολ η ποτήρια
• Κόψτε το φρούτο σε κομματάκια και βράστε τα μαζί με όλα τα υλικά της γαρνιτούρας ώστε να λιώσει το γλυκαντικό
• Προσθέστε λίγα κομμάτια σε κάθε μερίδα
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100γρ
|265kcal
|2gr πρωτεΐνη
|3gr υδατάνθρακες
|27gr λίπαρά