Πιτοψωμάκια με άλευρα μπαμπού, ψύλλιου, καρύδας και αμυγδάλου!
Τέλεια, ιδιαίτερα και νόστιμα “πιτοψωμάκια” χωρίς γλουτένη! Πολύ αφράτα, με γεμάτη γεύση και χαμηλά σε υδατάνθρακες!
Πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσετε! Θα τα λατρέψετε και θα τα ξαναφτιάξετε.. και θα τα ξαναφτιάξετε.. και θα τα ξαναφτιάξετε… ;)
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
(για 18 κομμάτια)
• 60gr αλεύρι καρύδας
• 120gr αλεύρι αμυγδάλου Sukrin
• 60gr Fiberfin
• 30gr αλεύρι ινών μπαμπού
• 3κσ αλεύρι από ψύλλιο
• 2κσ baking powder
• 2κγ αλάτι
• 8 αυγά
• 300gr τυρί κρέμα
• 100ml sour cream
• 100ml κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Αναμείξτε όλα τα ξηρά υλικά σε ένα μπολ
• Αναμείξτε όλα τα υγρά υλικά σε δεύτερο μπολ και μετά προσθέστε τα στο πρώτο μπολ. Χτυπηστε καλά σε μίξερ για περίπου δέκα λεπτά
• Με τη βοήθεια κουταλιού φτιάξτε μπάλες και τοποθετήστε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, πιέζοντας να γίνουν flat (επίπεδες). Μπορείτε να κάνετε σχέδια με ένα πιρούνι
• Ψήστε στη μεσαία σχάρα του φούρνου στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά
• Τοποθετήστε σε σχάρα για να κρυώσουν!
..Καλή σας απόλαυση!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100gr:
Θερμίδες 237 -Υδατάνθρακες 5 -Λίπος 16 -Πρωτεΐνη 11 -Φυτικές ίνες 12