PRINT

Πανσέτα με σάλτσα BBQ στο slow cooker

Βράδυ με φίλους στη βεράντα σας;

Φανταστείτε μια τρυφερή πανσέτα με γλυκιά και καπνιστή γεύση και καραμελωμένη κρούστα που σίγουρα θα λατρέψουν όλοι οι καλεσμένοι σας. Χρησιμοποιώντας το Sukrin Maple Syrup και το Sukrin Gold, μπορείτε να φτιάξετε αυτό το υπέροχο Smoky BBQ Brisket!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Σάλτσα BBQ

-2 φλιτζάνια συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
-170 g πελτές ντομάτας
-1/3 φλ μηλόξυδο
-6 κσ Sukrin Maple Syrup
-2 κσ μελάσα
-4 κσ Coconut aminos
-1 κγ σκόνη σκόρδου
-2 κγ καπνιστή πάπρικα
-2 κγ μουστάρδα σε σκόνη
-0,5 κγκρεμμύδι σε σκόνη
-1 κγ αλάτι
-0,5 κγ αλεσμένο πιπέρι
-1 κγ υγρό καπνό (liquid smoke)
-¼ κγ νιφάδες τσίλι

Πανσέτα BBQ

-2 κιλά μοσχαρίσια πανσέτα
-2 κγ Sukrin Gold
-2 κγ καπνιστή πάπρικα
1/2 κγ κρεμμύδι σε σκόνη
1 κγ σκόνη σκόρδου
-1 κγ μουστάρδα σε σκόνη
-1/2 κγ αλάτι
1/4 κγ αλεσμένο μαύρο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη Σάλτσα BBQ Campfire

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τα αφήνουμε να βράσουν, ανακατεύοντας να ενωθούν. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Για την πανσέτα Smoky BBQ

  • Ανακατεύουμε τα ξηρά μπαχαρικά.
  • Στεγνώνουμε το κρέας και τρίβουμε με τα μπαχαρικά παντού.
  • Ρίχνουμε τη σάλτσα BBQ στο slow cooker και τοποθετούμε από πάνω το κρέας.
  • Μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 8 ώρες ή όλη τη νύχτα
  • Αφαιρούμε προσεκτικά το κρέας και ρίχνουμε τη σάλτσα σε μια κατσαρόλα. Αφήνουμε να πάρει βράση και μειώνουμε στο μισό στο μάτι της κουζίνας.
  • Προθερμάνουμε το φούρνο σας στους 200C, αντιστάσεις.
  • Τοποθετούμε το κρέας σε ένα δίσκο, αλείφουμε με τη σάλτσα και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να ροδίζει. Περιχύνουμε εκ νέου με σάλτσα και το βάζουμε στο φούρνο για άλλα 15 λεπτά.
  • Κόβουμε την πανσέτα σε φέτες και σερβίρουμε περιχυμένη με τη σάλτσα.

Σημείωση συνταγής

Η σάλτσα Campfire BBQ μπορεί να αποθηκευτεί σε βάζα στο ψυγείο για 1 μήνα.
Φυλάσσετε το ψαρονέφρι τυλιγμένο και στο ψυγείο για έως και 1 εβδομάδα.
Αυτή η συνταγή είναι ευγενική προσφορά της Sukrin USA και δημιουργήθηκε από την ταλαντούχα Naomi Sherman, δημιουργό του naomishermanfoodcreative.com.

Διατροφικές πληροφορίες ανα μερίδα (η συνταγή είναι για 8 μερίδες)

Θερμίδες 335 Υδατάνθρακες 0,5g Λίπη 16,8g Πρωτεΐνες 47,2g

Χωρίς γλουτένη Υψηλής πρωτεΐνης Χωρίς ζάχαρη ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Keto Ketchup με MCT oil powder

Keto Ketchup!! Σας αρέσει η κετσαπ αλλά ψάχνετε μια πιο “λιπαρή” έκδοση; Ανακαλύψτε την συνταγή της BeKeto με MCT powder unflavored!… Read More

08.11.2023 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Κλασσική κρεμ μπρουλέ ΧΩΡΙΣ ζάχαρη

Η κλασσική Crème brûlée με υλικά Sukrin, εμπνευσμένη από τον διατροφολόγο Καραμανίδη Βασίλη! Μπορείτε να τον βρείτε στο instagram: @vkaramanidis_dietitian και στη σελίδα του διατροφολογικού κέντρου https://vknutrition.gr/… Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ