Ψωμάκια με αλεύρι ηλιόσπορου!
Πεντανόστιμα ψωμάκια με αλεύρι ηλιόσπορου χωρίς γλουτένη, πλούσια σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη, χωρίς ζάχαρη και φυσικά χαμηλών υδατανθράκων!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
100gr Sukrin Sunflour
160gr τυρί cottage
2 αυγά
100ml νερό
2 κγ baking powder
16gr λιναρόσπορο
35γρ σουσάμι
50gr βούτυρο λιωμένο
22gr αλεύρι από ψύλλιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς
• Ανακατέψτε το αλεύρι, το τυρί και τα αυγά καλά σε ένα μπλέντερ ή σε μίξερ χειρός ώστε να γίνει ένα λείο μείγμα
• Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και τελευταίο το ψύλλιο
• Ανακατέψτε καλά μέχρι να δείτε να δένει το μείγμα
• Πλάθετε 8 ρολάκια και βάλτε τα σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί
• Ψήστε στη μεσαία σχάρα του φούρνου για 20-25 λεπτά
..Γιάμι!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100gr:
Θερμίδες 224kcal -Υδατάνθρακες 2gr -Λίπος 16gr -Πρωτεΐνη 15gr -Φυτικές ίνες 10gr