PRINT

Ψωμί γεμιστό με σπανάκι και αγκινάρες!

Και τι να μαγειρέψω σήμερα; Μια ξεχωριστή ιδέα από την Sukrin! Γεμιστό απολαυστικό ψωμί με σπανάκι αγκινάρες και τυριά. Πολύ νόστιμο και θα εκπλαγείτε!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Για το ψωμί
• 2 κουτιά Sukrin Fiber Bread Mix
• 2 ½ κούπες νερό

Για τη γέμιση
• 1 μικρή συσκευασία κατεψυγμένο σπανάκι (450γρ)
• 2 συσκευασίες αγκινάρες καρδιές (240γρ)
• 1 συσκευασία τυρί κρέμα (250γρ)
• 1 ½ κούπα τυρί τσένταρ τριμμένο (170gr)
• ½ κούπα παρμεζάνα τριμμένη (45gr)
• 2 σκελίδες σκόρδο τεμαχισμένο
• 1 κγ νιφάδες κόκκινης πιπεριάς
• αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Σε έναν μικρό slow cooker ή γάστρα, ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης και ψήνουμε σε υψηλή θερμοκρασία για μια ώρα
• Ανακατέψτε μέχρι να γίνει κρέμα
• Συνεχίζετε το ψήσιμο για μισή με μια ώρα
• Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου
• Ανακατεύετε τα υλικά για το ψωμί και το αφήνετε να ηρεμήσει λίγα λεπτά
• Φτιάξτε ένα μεγάλο καρβέλι και τοποθετείτε σε ταψί. Ψήνετε για 70 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει σε σχάρα
• Χρησιμοποιήστε ένα οδοντωτό μαχαίρι και “πριονίστε” το πάνω μέρος προσεκτικά έτσι ώστε να σχηματίσετε το “μπολ”

Καλή σας απόλαυση!

_
Διατροφικές πληροφορίες για κάθε μερίδα (σύνολο 8):
Θερμίδες 449kcal -Υδατάνθρακες 36gr εκ των οποίων Σάκχαρα 2gr -Φυτικές ίνες 29gr -Λίπος 29gr -Πρωτεΐνη 24gr

Χωρίς γλουτένη Χωρίς ζάχαρη ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Σοκολατένιο κέικ (χωρίς γλουτένη) στο πι και φι!

Ένα αφράτο, νόστιμο και γρήγορο σε εκτέλεση, σοκολατένιο κέικ με υλικά Sukrin! Read More

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Σπανακόπιτα χωρίς γλουτένη!

Λαχταριστή σπανακόπιτα πλούσια σε γεύση, χωρίς γλουτένη, χαμηλών υδατανθράκων και με γευστικότατο φύλλο κρούστας! Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ