Σοκολατένιο κέικ με ίνες κακάο!
Τι θα λέγατε για ένα σοκολατένιο, λαχταριστό, αφράτο κέικ χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και με ελάχιστους υδατάνθρακες; Με το νέο προϊόν μας από ίνες κακάο μπορείτε επιτέλους να το έχετε!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 140gr αλεύρι αμυγδάλου ή 50gr αλεύρι αμυγδάλου Sukrin
• 25gr ίνες κακάο
• 15gr baking powder
• 4 αυγά
• 250gr βούτυρο υγρό
• 100ml νερό
• 120gr Sukrin monk fruit ή Sukrin Gold
• λίγες σταγόνες Stevia drops Μαύρη σοκολάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Ανακατεύετε το αλεύρι αμυγδάλου, το baking και τις ίνες
• Ανακατεύετε το βούτυρο, τα αυγά με την Sukrin Monk μέχρι να γίνουν αφρός, προσθέστε και το νερό και ανακατέψτε καλά
• Προσθέστε στο τελευταίο μείγμα τα ξηρά υλικά
• Βάλτε το μείγμα σε θήκη σιλικόνης
• Ψήστε στους 180°C σε αέρα για 45 λεπτά
• Αφήστε να κρυώσει πριν ξεφορμάρουμε
• Αν επιθυμείτε μπορείτε να προσθέσετε γλάσο
(Στο δικό μας εκτός από το γλάσο, βάλαμε και ψίχα από φιστίκι αιγίνης)
..Καλή σας απόλαυση!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες για ένα κομμάτι (σύνολο συνταγής 12):
Θερμίδες 216kcal -Υδατάνθρακες 1,5gr εκ των οποίων σάκχαρα 1gr -Λίπος 19,6gr -Πρωτεΐνη 8,5gr -Φυτικές ίνες 6,85gr