Σπιτική Μηλόπιτα, χωρίς γλουτένη, ζάχαρη και λακτόζη!
Φθινόπωρο η εποχή του μήλου και της.. μηλόπιτας!
Φτιάξτε μια πανεύκολη, ζουμερή και λαχταριστή μηλόπιτα χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη, χωρίς λακτόζη και πλούσια σε φυτικές ίνες!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 1 πακέτο Cake Mix της Sukrin (360gr)
• 5-6 μήλα (μέτριο μέγεθος, ζουμερά και γλυκά)
• 4 αυγά
• 200ml νερό
• 100ml λάδι καρύδας
• 5 κ.σ. Sukrin Gold (για πασπάλισμα)
• Κανέλα
• 2-3 κ.σ. Sukrin Icing (προαιρετικά για πασπάλισμα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180oC στις αντιστάσεις ή 160 oC στον αέρα
• Καθαρίζετε τα μήλα αφαιρώντας την φλούδα και τα κουκούτσια. Στην συνέχεια τα κόβετε σε “μισοφέγγαρα”
• Ανακατεύετε τα αυγά, το λάδι και το νερό
• Προσθέτετε το μείγμα Cake Mix και ανακατεύετε πάλι
• Λαδώνετε το ταψί και ρίχνετε το μείγμα
• Τοποθετείτε τα μήλα με την σειρά πιέζοντας τα μέσα στο μείγμα (διαγώνια!)
• Πασπαλίζετε Sukrin Gold και κανέλα (ποσότητα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας)
• Ψήνετε για 40′
• Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με Sukrin Icing
..Καλή σας απόλαυση!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες για ένα κομμάτι (σύνολο συνταγής 12):
Θερμίδες 270kcal -Υδατάνθρακες 18gr εκ των οποίων σάκχαρα 9.3gr -Λίπος 14gr -Πρωτεΐνη 6gr -Φυτικές ίνες 4gr