Σπιτικό ρυζόγαλο χωρίς ζάχαρη και γλουτένη!
Το αγαπάμε γιατί το έφτιαχνε η γιαγιά ή η μητέρα μας! Ρυζόγαλο! Το αγαπημένο σε όλους μας γλύκισμα σε μια νέα εκδοχή, χωρίς ζάχαρη και γλουτένη, αλλά πολύ νόστιμο και με ωραία υφή!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 800ml χυλό από ρύζι γλασέ
• 1 στικ βανίλιας
• 4-6 κουταλιές της σούπας Sukrin
• 400ml κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Μαγειρεύετε το ρύζι όπως υποδεικνύεται στην συσκευασία του μέχρι να χυλώσει.
• Το αφήνετε να κρυώσει.
• Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μαζί με την Sukrin και την βανίλια, ώστε να γίνει μια ελαφριά κρέμα.
• Ανακατεύετε με το χυλωμένο ρύζι και το ρυζόγαλο σας είναι έτοιμο!
• Σερβίρετε πασπαλίζοντας με μπόλικη κανέλα από πάνω!
TIP!!
Επιλογή χωρίς γαλακτοκομικά: Μπορείτε να κάνετε το ρυζόγαλο και χωρίς γαλακτοκομικά, πολύ εύκολα, χρησιμοποιώντας αντί για κρέμα γάλακτος, κρέμα καρύδας.
…Καλή σας απόλαυση!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες
Θερμίδες :2,380kcal Υδατάνθρακες: 511kcal Λίπος: 26kcal Πρωτείνη: 44 kcal Σάκχαρα: 5kcal