Τηγανίτες με αλεύρι καρύδας!
Pancakes εις την αγγλικήν, τηγανίτες στα ελληνικά (από την αρχαία ελληνική τηγανίτης)! Σε όποια γλώσσα και να το πούμε.. είναι αγαπημένη λιχουδιά μικρών και μεγάλων! Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα πεντανόστιμες σπιτικές τηγανίτες χωρίς γλουτένη και ζάχαρη χρησιμοποιώντας το εξαιρετικής ποιότητας βιολογικό αλεύρι καρύδας της Sukrin!
Η συνταγή για τις τηγανίτες μας δημοσιεύτηκε στο περιοδικό BODY και την λατρέψατε!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 4 αυγά
• 4 κσ (60γρ) Sukrin Gold
• 4 κσ (60γρ) Sukrin Coconut Flour Organic
• 1 κγ (5γρ) ψύλλιο
• 150ml γάλα
• Κανέλα ή κάρδαμο
• Σιρόπι χωρίς ζάχαρη για γαρνιτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Ανακατέψτε τα αυγά με την Sukrin Gold με ένα μίξερ.
• Προσθέτετε το αλεύρι καρύδας (Sukrin Coconut flour), το ψύλλιο και το γάλα.
• Βάζετε κανέλα ή κάρδαμο κατά βούληση.
• Ζεσταίνετε το τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία
• Με μια κουτάλα βάζετε την δόση στο τηγάνι, χαμηλώνετε την θερμοκρασία ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα χωρίς να καεί.
• Για περισσότερη απόλαυση, γαρνίρετε με ένα από τα πεντανόστιμα σιρόπια της Sukrin χωρίς ζάχαρη!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
Διατροφικές πληροφορίες (για όλες τις τηγανίτες) :
Θερμίδες 566 kcal -Υδατάνθρακες 24gr -Λίπος 27gr -Πρωτεΐνη 38gr -Φυτικές ίνες 40gr -Σακχαρα 14gr