Τορτίγιας πεντανόστιμες και.. Low Carb!
Ποιος είπε ότι η ισπανική κουζίνα δεν μπορεί να γίνει χαμηλών υδατανθράκων;! Κουνουπίδι, τυρί τσένταρ και αλεύρι σουσαμιού… ο τέλειος συνδυασμός για απολαυστικές τορτίγιες!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 1 κουνουπίδι μεσαίου μεγέθους
• 15gr Sesame Flour της Sukrin
• 2 αυγά
• 30gr cheddar
• Μισό κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδο
• Λίγη ρίγανη
• Λίγο βούτυρο
• Μία τσιμπιά αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190°C
• Κόψτε το κουνουπίδι ώστε να μοιάζει με ρύζι
• Ζεσταίνετε στο φούρνο μικροκυμάτων για 5′, αφήστε να στεγνώσει και στραγγίξτε το καλά
• Προσθέστε τα αυγά, το τυρί το σκόρδο και τη ρίγανη και ανακατέψτε καλά. Έπειτα προσθέστε το αλεύρι σουσαμιού
• Απλώστε λαδόχαρτο σε ένα ταψί. Αλείφετε με βούτυρο
• Σχηματίστε κύκλους μισού εκατοστού πάχους.
• Ψήστε για 8 με 10′, στην συνέχεια γυρίστε και ψήστε για 5′ ακόμα.
• Αφαιρέστε από τον φούρνο και αφήνετε να κρυώσουν
Πριν το σερβίρισμα μπορείτε να τις ζεστάνετε στο τηγάνι ή την ψηστιέρα
..Καλή σας απόλαυση!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες για όλη τη συνταγή:
Θερμίδες: 376gr
Πρωτεΐνη: 31gr
Υδατάνθρακες: 13g
Σάκχαρα:5gr
Λιπαρά: 23gr
Φυτικές ίνες 7gr