Τρουφάκια Cheesecake!
Αν σας αρέσει το cheesecake, τότε θα ξετρελαθείτε με αυτά τα mini KETO τρουφάκια cheesecake!
Αυτή την ελαφριά γλυκιά γεύση του τυριού που λιώνει στο στόμα, προσπαθήσαμε και την συνδυάσαμε μοναδικά στην παρακάτω συνταγή ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μικρές δόσεις παρέα με σοκολάτα και φυσικά χωρίς γλουτένη, καθόλου ζάχαρη και με ελάχιστους υδατάνθρακες!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
(για 10 μερίδες)
225gr τυρί κρέμα
¼ κούπας Sukrin Icing
2 κσ Sukrin Monk fruit
¼ κούπας Αλεύρι αμυγδάλου
1 κγ Βανίλια
Αλάτι
½ κούπα τσιπς σοκολάτας (ή Σοκολάτα γάλακτος αφού την κόψετε μικρά κομμάτια)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει ένα κρεμώδες ομοιογενές μείγμα
• Σε ένα ταψί βάζετε αντικολλητικό χαρτί
• Με ένα κουτάλι διαμορφώστε 10 στρογγυλές μερίδες και τις τοποθετείτε στο ταψί
• Βάζετε το ταψί για 20 λεπτά στην κατάψυξη ώστε να γίνουν οι τρούφες σταθερές
• Λιώστε το ¼ της σοκολάτας και ρίχνετε πάνω στις τρούφες να καλυφθούν καλά
• Βάζετε πάλι στην κατάψυξη για 5 λεπτά
• Συνεχίζετε με την υπόλοιπη σοκολάτα μέχρι να καλυφθούν όλα τα τρουφάκια
** Εάν λιώσετε όλη τη σοκολάτα ταυτόχρονα, θα αρχίσει να σκληραίνει προτού να καλύψετε όλες τις τρούφες. Επίσης, το να λιώσετε πάρα πολύ σοκολάτα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την κάψετε. Είναι καλή ιδέα να λιώσετε σοκολάτα σε μικρές παρτίδες.
** Αποθηκεύστε τις τρούφες σας σε ένα δοχείο στο ψυγείο. Αυτό θα διασφαλίσει ότι δεν λιώνουν και παραμένουν σταθερές.
..Γιάμι!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες μερίδα:
Θερμίδες 161kcal -Υδατάνθρακες 2gr -Λίπος 37,5gr -Πρωτεΐνη 2,7gr -Φυτικές ίνες 2,3gr