Τρούφες σοκολάτας
Υπέροχες τρούφες σοκολάτας που λιώνουν στο στόμα!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
100 g μαύρη σοκολάτα Sukrin
75 g παχύρρευστη κρέμα καρύδας
2 κσ Sukrin Icing
1 κσ εκχύλισμα σοκολάτας
1 κσ βούτυρο
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σκόνη από το ρόφημα σοκολάτας Sukrin, κακάο ή Sukrin icing για να πασπαλίσετε τις τρούφες.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ψιλοκόβετε τη σοκολάτα και τη βάζετε σε ένα μπολ.
- Ζεσταίνετε την κρέμα καρύδας με το Sukrin και το ρίχνετε πάνω στη σοκολάτα ανακατεύοντας.
- Προσθέστε το βούτυρο και ανακατέψτε μαζί.
- Προσθέστε το εκχύλισμα σοκολάτας.
- Αδειάζετε το μείγμα σε φορμάκια σιλικόνης για μικρά cupcake ή για σοκολατάκια και το βάζετε στο ψυγείο να σφίξει.
- Πλάθετε τη μάζα σοκολάτας σε μπαλάκια που τα ρολάρετε στο ρόφημα σοκολάτας Sukrin ή σε κακάο σκόνη ή σε Sukrin Melis.
Διατηρήστε τις τρούφες κρύες.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ανά 100 g
Θερμίδες 380
Πρωτεΐνη 4 g
Υδατάνθρακες 4 g
Λίπος 37 g
Ίνες 9 g
Χωρίς γλουτένη
Χαμηλών θερμίδων
Χωρίς ζάχαρη
ΣΥΝΤΑΓΕΣ