Βάφλες με κρέμα τυρί!
Γιάμι λέμε, γιάμι! Πεντανόστιμες βάφλες με υπέροχο άρωμα, κανέλα και βανίλια που συνδυάζονται τέλεια με δροσερή κρέμα τυριού! Φυσικά χωρίς γλουτένη και ζάχαρη!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Για 6 μερίδες
• 5 αυγά μεσαίου μεγέθους
• 60gr καρότο
• 70gr Sukrin Monk ή 40gr Tagatesse ή 30gr Sukrin+
• 3gr Baking powder
• 3κγ κανέλα
• 3κγ βανίλια
• 1κγ αλάτι
• 65gr βούτυρο
• 12gr ψύλλιο
• 80gr αλεύρι αμυγδάλου
• 35gr αλεύρι καρύδας
Για την κρέμα
• 150gr cream cheese
• 1κγ βανίλια
• 30gr βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
• 45gr Tagatesse
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Τρίβετε το καρότο στον τρίφτη, σε λεπτά κομμάτια σε ένα μπολ
• Προσθέστε τα αυγά και το γλυκαντικό και ανακατεύετε καλά
• Προσθέστε και τα υπόλοιπα υλικά, ανακατέψτε καλά
• Αφήστε την ζύμη να “ηρεμήσει” για λίγα λεπτά, ετοιμάζοντας την βαφλιέρα
• Βάλτε την ζύμη σε έξι δόσεις στην βαφλιέρα και ψήστε
• Αφήνετε τις βάφλες να κρυώσουν
• Ανακατεύετε όλα τα υλικά για την κρέμα μέχρι να γίνουν μια λεία ομοιόμορφη κρέμα
• Βάλτε την κρέμα για λίγο στο ψυγείο (μέχρι να “δέσει”)
• Απλώνετε την κρέμα πάνω στις βάφλες και σερβίρετε
..Καλή σας απόλαυση!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες μερίδα:
Θερμίδες330kcal -Υδατάνθρακες 8gr εκ των οποίων σάκχαρα 1,9gr -Λίπος 28,5gr -Πρωτεΐνη 11gr -Φυτικές ίνες 5,5gr
_
credits