Βασιλόπιτα Κέικ χωρίς γλουτένη & ζάχαρη!
Βασιλόπιτα 2 0 2 0 !
Πεντανόστιμη, αφράτη και μυρωδάτη Βασιλόπιτα κέικ, ΧΩΡΙΣ γλουτένη, ΧΩΡΙΣ ζάχαρη και χαμηλών υδατανθράκων, χρησιμοποιώντας το μοναδικό αλεύρι αμυγδάλου της Sukrin!
Το σίγουρο είναι πως θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα συζητηθεί!
Βρείτε το πακέτο με τα υλικά που θα χρειαστείτε εδώ!
Η συνταγή δημιουργήθηκε για τη LifeTree από τη σεφ Mika Kitrina.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 370gr αυγά (περίπου 7 αυγά μέτρια)
• 160gr βούτυρο λιωμένο
• 160gr Sukrin Gold
• 120gr αλεύρι αμυγδάλου Sukrin Almond Flour
• 120gr αλεύρι αμυγδάλου κανονικό
• 80gr κονιάκ (ή ότι άλλο υγρό θέλετε)
• 60gr ξύσμα από πορτοκάλι, μανταρίνι και λεμόνι (2 πορτοκάλια, 3 μανταρίνια, 1 λεμόνι περίπου)
• 15gr baking powder
• 2gr αλάτι
• Περίπου 20gr βούτυρο για την φόρμα
• Sukrin Icing (άχνη) για το ντεκόρ
• 1 κέρμα για φλουρί! :)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175° C – στον αέρα
• Ανακατεύετε όλα τα υλικά με ένα μίξερ – στη χαμηλή ταχύτητα, μέχρι να ενωθούν πολύ καλά
• Βουτυρώνετε καλά τη φόρμα και προσθέτετε το μείγμα. Αφήστε το να σταθεί περίπου ένα τέταρτο για να ρουφήξουν οι ίνες των αλεύρων τα υγρά
• Προσθέστε το φλουρί!!
• Ψήνετε για 30 με 35 λεπτά
• Φυλάξτε την σε μια σακούλα ή κάποιο σκεύος κλειστό, έξω από το ψυγείο μέχρι να φαγωθεί
• Μόλις είναι έτοιμη την πασπαλίζετε με Sukrin Icing (άχνη), την κόβετε και σερβίρετε!
Καλή απόλαυση και.. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100gr:
Θερμίδες 357kcal -Υδατάνθρακες 6gr εκ των οποίων Σάκχαρα 2,9gr-Λίπος 28,5gr -Πρωτεΐνη 15,3gr -Φυτικές ίνες 3,4gr