Η σειρά γλυκαντικών της Sukrin είναι κατάλληλη για διαβητικούς
Τα γλυκαντικά της Sukrin, σύμφωνα με κλινικές μελέτες, δεν επηρεάζουν το σάκχαρο αίματος και τα επίπεδα της ινσουλίνης κατά την διάρκεια αλλα και μετά την κατανάλωση.
Στην μελέτη “Health potential of polyols as sugar replacers, with emphasis on low glycaemic properties” περιγράφονται οι αυξήσεις του γλυκαιμικού δείκτη μετά την κατανάλωση διάφορων ειδών πολυόλης. Η ερυθριτόλη διατηρεί γλυκαιμικό δείκτη 0, κατατάσσοντας την σαν ιδανική επιλογή για διαβητικούς.
Τι είναι ο Γλυκαιμικός Δείκτης;
Ο γλυκαιμικός δείκτης (ή GI) είναι μια κατάταξη των υδατανθράκων σε μια κλίμακα από 0 έως 100, ανάλογα με το βαθμό στον οποίο αυξάνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα (γλυκόζη) μετά το φαγητό.
Τα τρόφιμα με υψηλό GI είναι εκείνα τα οποία υποβάλλονται γρήγορα σε πέψη, απορροφούνται και μεταβολίζονται και οδηγούν σε έντονες διακυμάνσεις των επιπέδων σακχάρου στο αίμα (γλυκόζη).
Οι υδατάνθρακες χαμηλού GI – αυτοί που παράγουν μικρότερες διακυμάνσεις της γλυκόζης στο αίμα και τα επίπεδα ινσουλίνης – είναι ένα από τα μυστικά της μακροχρόνιας υγείας, μειώνοντας τον κίνδυνο διαβήτη τύπου 2 και καρδιακών παθήσεων. Είναι επίσης ένα από τα κλειδιά για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
* * *
Τα φυσικά γλυκαντικά της Sukrin είναι κατάλληλα για διαβητικούς.
Δείτε τα προϊόντα εδώ!
* * *