PRINT

Η ερυθριτόλη δεν ζυμώνεται στο έντερο του ανθρώπινου οργανισμού

Η ερυθριτόλη, είναι μια φυσική πολυόλη με βάση την οποία αναπτύχθηκαν όλα τα φυσικά γλυκαντικά της Sukrin.

Βιομηχανικά, παράγεται από ζύμωση γλυκόζης. Από διάφορες μελέτες είναι γνωστό ότι είναι φιλικό στην υγεία των δοντιών.
Επιπλέον, απορροφάται γρήγορα στο λεπτό έντερο και εκκρίνεται ποσοτικά στα ούρα. Μόνο το 10% εισέρχεται στο παχύ έντερο.

Παλαιότερα in vitro πειράματα έδειξαν ότι η ερυθριτόλη παρέμεινε μη ζυμωμένη για περίοδο ζύμωσης 12 ωρών.
Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους ζύμωσης, η ερυθριτόλη αποδείχθηκε πλήρως ανθεκτική στις βακτηριακές προσβολές μέσα σε 24 ώρες.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη μελέτη Human gut microbiota does not ferment erythritol

* * *
Τα φυσικά γλυκαντικά της Sukrin είναι από ερυθριτόλη. Δείτε τα προϊόντα εδώ!

* * *

21.06.2018 ΜΕΛΕΤΕΣ
Διαβάστε επίσης
31.03.2024 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
31.03.2024 ΜΕΛΕΤΕΣ
06.03.2024 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
06.03.2024 ΜΕΛΕΤΕΣ
ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ