Οι παρακάτω προτάσεις, είναι δοκιμασμένες από εμάς, καθώς και το οικογενειακό αλλά και φιλικό μας περιβάλλον. Σας τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Simona Onnis
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Η Σιμόνα δεν είναι απλά μια πιστοποιημένη σύμβουλος R.D.I (Relationship Development Intervention).
Είναι μια σύμβουλος με βαθιά γνώση της ψυχολογίας των παιδιών με αναπτυξιακές διαταραχές η οποία συνεργάζεται με οικογένειες και παρέχει υποστήριξη για την ενδυνάμωση της υγιούς σχέσης γονιού –παιδιού και για την ανάπτυξη δεξιοτήτων κοινωνικής και συναισθηματικής νοημοσύνης, απαραίτητες στον πραγματικό κόσμο για την απόκτηση ποιοτικής ζωής.

Η προσωπική της ενασχόληση με τις διατροφικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες των παιδιών με αναπτυξιακά προβλήματα της προσδίδει ακόμα πιο ουσιαστικό ρόλο στην συμβουλευτική γονέων.

simona-onnis

Bowtech Iasis
THE ORIGINAL BOWEN TECHNIQUE

H Bowtech, είναι μια τεχνική που διεγείρει και ενισχύει δυναμικά την Αυτοθεραπευτική ικανότητα του οργανισμού.
Μια φυσική αγωγή για την βελτίωση και την διατήρηση της υγείας και ευεξίας.
Μια μέθοδος ιδανική για όλους από νεογνά μέχρι ηλικιωμένους, αθλητές, εγκύους και άτομα με ειδικές ανάγκες.

www.bowtechiasis.gr

Η φύση στο πιάτο μας
ΚΡΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ

Με επίκεντρο τον άνθρωπο, με σεβασμό στις διατροφικές του ανάγκες και στη συνεχή αναζήτηση της επιλεγμένης ποιότητας. Επιμελούμαστε και φροντίζουμε τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, προσαρμόζοντάς τα προϊόντα μας ανάλογα με τις διατροφικές απαιτήσεις του με την δέουσα προσοχή που αρμόζει στην ιδιαιτερότητα της παραγγελίας του.

fisistopiato.gr

Dairy-free.eu
YOUR DAILY BLOG

Δημιουργήθηκε ταπεινά απο μια μαμά η οποία έψαχνε λύση στις αλλεργίες-δυσανεξίες του μωρού της.
Είναι πλέον ενα απο τα ποιό διαδεδομένα blogs -στο θέμα των αλλεργιών- στο ίντερνετ, με μεγάλο αριθμό συνταγών για αποχή απο γαλακτοκομικά προϊόντα και όχι μόνο.

Μιά ματιά στις συνταγές του blog διώχνει το άγχος για όσους λόγω προβλημάτων υγείας αναγκάζονται να ξεκινήσουν διατροφή με αποχή απο συγκεκριμένες κατηγορίες τροφών.

www.dairy-free.eu