Ειρήνη Παπαδάκη

Co-Founder | Product Quality Expert

Σπούδασε μηχανολογία αλλά πολύ γρήγορα την κέρδισε ο παραϊατρικός κλάδος.

Απο το 2003 είναι διοικητικό στέλεχος σε εταιρεία εισαγωγής ιατροτεχνολογικών προϊόντων και Υπεύθυνη Διαχείρησης Ποιότητας, υποστηρίζοντας την εναρμόνηση της εταιρείας στο πρότυπο 9001.

Έχει εκπαιδευτεί στην κατασκευή συστημάτων εργοσπιρομετρίας και έχει συμμετέχει σε ομάδες εργομετρικού, διατροφικού και ψυχολογικού ελέγχου μεγάλων Ομάδων μπάσκετ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Έχει συμμετάσχει σε δράσεις startup εταιρειών, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις της τόσο στον επιχειρηματικό σχεδιασμό όσο και την στρατηγική ανάπτυξης.

Από το 2013 ασχολείται και προσωπικά με τις διατροφικές δυσανεξίες, συμμετέχοντας ενεργά σε αρκετές ομάδες/gpoups ανάλογου ενδιαφέροντος.

Η προσωπική της αναζήτηση για τεκμηριώση και η αναζήτηση φυσικών μεθόδων ίασης την έκανε να αναζητήσει προϊόντα και υπηρεσίες που σέβονται τον οργανισμό του ανθρώπου.

Και έτσι δημιουργήθηκε η ιδέα της LifeTree.

ipapadaki@lifetree.gr

Βασίλης Μαγουλάς

Co-Founder | Brand, Marketing & Creative Director

Είναι πτυχιούχος σχεδιαστής οπτικής επικοινωνίας και κάτοχος BΑ από το πανεπιστήμιο του Derby, UK.

Μετά από 19 χρόνια στον χώρο του design και της επικοινωνίας, έχει μεγάλη εμπειρία στην δημιουργική και καλλιτεχνική διεύθυνση καθώς και στο b2b, b2c Marketing.

Έχει εργαστεί ως Creative-Art Director και Marketing Director σε διαφημιστικές εταιρείες και δημιουργικά γραφεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας σε πολλά project. Έχει σχεδιάσει και επιμεληθεί τα brands για πάρα πολλές start-up εταιρείες και έχει την πείρα να τις αναδείξει και να τις απογειώσει!

Δίδασκε γραφιστική και web design στο Carierra Business School του ομίλου Ξυνή (Άλφα). Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε διεθνή συνέδρια με θέματα πάνω στο Graphic Design, Digital Creativity, Content Marketing, Social Media, κ.α.

Έργα του έχουν διακριθεί και βραβευτεί σε διαγωνισμούς, έχουν συμμετάσχει σε εκθέσεις και έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και βιβλία διεθνών εκδοτικών οίκων σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία, η Κίνα, η Ελλάδα, κ.α.

Είναι ο εμπνευστής του ονόματος “LifeTree”, καθώς και ο σχεδιαστής του λογότυπου και της εταιρικής ταυτότητας.
Η ιδέα της LifeTree τον εξίταρε όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και προσωπικά, για αυτό και αποφάσισε να αναλάβει το Branding και Marketing της εταιρείας.

vmagoulas@lifetree.gr