PRINT

Λαχταριστό, σπιτικό ρυζόγαλο χωρίς ζάχαρη και γλουτένη!

Το αγαπημένο σε όλους μας ρυζόγαλο, μπορεί να απογειωθεί σε γεύση και να ελαφρύνει από θερμίδες χρησιμοποιώντας αντί για ζάχαρη, τι άλλο; Sukrin!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

• 800ml χυλό από ρύζι γλασέ
• 1 στικ βανίλιας
• 4-6 κουταλιές της σούπας Sukrin
• 400ml κρέμα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Μαγειρεύετε το ρύζι όπως υποδεικνύεται στην συσκευασία του μέχρι να χυλώσει.
• Το αφήνετε να κρυώσει.
• Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μαζί με την Sukrin και την βανίλια, ώστε να γίνει μια ελαφριά κρέμα.
• Ανακατεύετε με το χυλωμένο ρύζι και το ρυζόγαλο σας είναι έτοιμο!
• Σερβίρετε πασπαλίζοντας με μπόλικη κανέλα από πάνω!

TIP!!
Επιλογή χωρίς γαλακτοκομικά: Μπορείτε να κάνετε το ρυζόγαλο και χωρίς γαλακτοκομικά, πολύ εύκολα, χρησιμοποιώντας αντί για κρέμα γάλακτος, κρέμα καρύδας.

…Καλή σας απόλαυση!

 

* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών θερμίδων Χωρίς ζάχαρη ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Σοκολατένιο κέικ (χωρίς γλουτένη) στο πι και φι!

Ένα αφράτο, νόστιμο και γρήγορο σε εκτέλεση, σοκολατένιο κέικ με υλικά Sukrin! Read More

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Σπανακόπιτα χωρίς γλουτένη!

Λαχταριστή σπανακόπιτα πλούσια σε γεύση, χωρίς γλουτένη, χαμηλών υδατανθράκων και με γευστικότατο φύλλο κρούστας! Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ