Λαχταριστό, σπιτικό ρυζόγαλο χωρίς ζάχαρη και γλουτένη!
Το αγαπημένο σε όλους μας ρυζόγαλο, μπορεί να απογειωθεί σε γεύση και να ελαφρύνει από θερμίδες χρησιμοποιώντας αντί για ζάχαρη, τι άλλο; Sukrin!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 800ml χυλό από ρύζι γλασέ
• 1 στικ βανίλιας
• 4-6 κουταλιές της σούπας Sukrin
• 400ml κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Μαγειρεύετε το ρύζι όπως υποδεικνύεται στην συσκευασία του μέχρι να χυλώσει.
• Το αφήνετε να κρυώσει.
• Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μαζί με την Sukrin και την βανίλια, ώστε να γίνει μια ελαφριά κρέμα.
• Ανακατεύετε με το χυλωμένο ρύζι και το ρυζόγαλο σας είναι έτοιμο!
• Σερβίρετε πασπαλίζοντας με μπόλικη κανέλα από πάνω!
TIP!!
Επιλογή χωρίς γαλακτοκομικά: Μπορείτε να κάνετε το ρυζόγαλο και χωρίς γαλακτοκομικά, πολύ εύκολα, χρησιμοποιώντας αντί για κρέμα γάλακτος, κρέμα καρύδας.
…Καλή σας απόλαυση!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.