ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Όλα τα προϊόντα υπάρχουν αναλυτικά σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να κάνετε παραγγελία μέσω του eshop, αφού πρώτα κάνετε εγγραφή και ενεργοποιηθείτε ώς πελάτης χονδρικής. Διαφορετικά ζητήστε μας φόρμα ηλεκτρονικής παραγγελίας μέσω email.

Εαν επιθυμείτε η παραγγελία σας να γίνει τηλεφωνικά στο 2169005380, μετά την λήψη της θα σας αποσταλεί στο email που έχετε δηλώσει η προσφορά μας και χρειαζόμαστε την γραπτή (μέσω email) αποδοχή της για να προχωρήσουμε.

Σε περίπτωση που κάποιος κωδικός δεν υπάρχει σε απόθεμα θα ενημερωθείτε προφορικά ωστε να συζητηθεί ο τρόπος που θα συνεχιστεί η παραγγελία σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η εταιρεία προσφέρει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές χονδρικής την πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και PayPal.

Κατάθεση σε τράπεζα
Η Κατάθεση μετρητών μπορεί να γίνει σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς (Προσοχή: με αιτιολογία πάντα την επωνυμία σας):

EUROBANK: GR7102602680000410200789387
Δικαιούχος: LifeΤree ΙΚΕ

ALPHABANK: GR7901405550555002002002634
Δικαιούχος: LifeΤree ΙΚΕ

Πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα
Η Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα γίνεται δεκτή, υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, κατά τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αθήνα
Η διανομή πραγματοποιείται από συνεργαζόμενο πρακτορείο ταχυμεταφορών (χρέωση πελάτη).
Εναλλακτικά παραγγελίες μπορούν επίσης να αποσταλούν με το συνεργαζόμενο μαζί σας courier (εντολή και χρέωση πελάτη).

Λοιπή επικράτεια
Η διανομή πραγματοποιείται από τα αντίστοιχα πρακτορεία μεταφορών (χρέωση πελάτη).
Εναλλακτικά παραγγελίες μπορούν επίσης να αποσταλούν με το συνεργαζόμενο μαζί σας courier (εντολή και χρέωση πελάτη).

Κύπρος
Η διανομή πραγματοποιείται με εμπορευματική μεταφορά είτε με δικό μας πρακτοκρείο (χρέωση πελάτη) είτε με συνεργαζόμενο μαζί σας πρακτορείο (εντολή και χρέωση πελάτη).

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

Ανεξαρτήτως της περιοχής αποστολής της παραγγελίας σας (Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Λοιπή Επικράτεια – Νήσοι – Απομακρυσμένες περιοχές) απαιτείται τουλάχιστον (1) μια εβδομάδα (1 με 7 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον τρόπο αποστολής) για να παραλάβετε τα είδη σας από τη στιγμή που θα εξοφληθεί η παραγγελία σας.