PRINT

Νόστιμο και δροσερό παγωτό με Raspberries!

Το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και πιο πολύ! Ένα νόστιμο, δροσερό παγωτό είναι ότι πρέπει! Φτιαγμένο από τα χεράκια σας, με ελάχιστα υλικά, λίγες θερμίδες και εύκολη εκτέλεση.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

• 300gr κατεψυγμένα μούρα (σμέουρα)
• 400ml σαντιγί (από κρέμα γάλακτος χωρίς προσθήκη ζάχαρης)
• 3 κουταλιές Sukrin Gold
• (+1 κουταλιά Sukrin+ για όσους το θέλουν πιο γλυκό)
• 1/2 με 1 κουταλάκι βανίλια (προαιρετικό)
Fibersirup Gold (για σιρόπι)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Για να φτιάξετε την σαντιγί ανακατεύετε με το ειδικό εξάρτημα του μπλέντερ την κρέμα γάλακτος (πλήρης σε λιπαρά).
• Στη συνέχεια ανακατεύετε όλα τα υλικά με το ραβδομπλέντερ.
• Βάλτε το στην κατάψυξη και σερβίρετε με φρέσκα μούρα. Περιέχει 225 θερμίδες ανά 100gr και μόνο 3 υδατάνθρακες!
• Προσθέστε αν θέλετε σαν topping σιρόπι “Fibersirup Gold”, με λιγότερους από 1gr υδατάνθρακες ανά μερίδα!

…Καλή σας απόλαυση!

_
Διατροφικές πληροφορίες (για όλο το παγωτό) :
Θερμίδες 1500 kcal -Σάκχαρα 22gr -Λίπος 135gr -Πρωτεΐνη 2gr -Φυτικές ίνες 22gr

 

* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.

Χαμηλών θερμίδων Χωρίς ζάχαρη ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Σοκολατένιο κέικ (χωρίς γλουτένη) στο πι και φι!

Ένα αφράτο, νόστιμο και γρήγορο σε εκτέλεση, σοκολατένιο κέικ με υλικά Sukrin! Read More

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Σπανακόπιτα χωρίς γλουτένη!

Λαχταριστή σπανακόπιτα πλούσια σε γεύση, χωρίς γλουτένη, χαμηλών υδατανθράκων και με γευστικότατο φύλλο κρούστας! Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ