PRINT

Γευστική μαρμελάδα βατόμουρο!

Φτιάξτε μόνοι σας τέλεια και γευστική μαρμελάδα βατόμουρο με την Sukrin+! Ιδανική για το πρωινό σας και γίνεται εύκολα, με μόνο 4 υλικά!

H Sukrin+ είναι μείγμα ερυθριτόλης, μιας φυσικής ουσίας που προέρχεται από την ζύμωση χυμού σταφυλιών, με προσθήκη στέβιας υψηλής ποιότητας. Έχει μορφή πούδρας, είναι δύο φορές πιο γλυκιά από την ζάχαρη και δεν έχει καθόλου θερμίδες!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

• 1kg βατόμουρα
• 100gr Sukrin+
• 2 κουταλάκια του γλυκού αγάρ-αγάρ
• Xυμό μισού λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Πλένετε τα φρούτα και τα βάζετε σε μια κατσαρόλα προσθέτοντας από πάνω την Sukrin+.
• Διαλύετε το αγάρ-αγάρ στον χυμό λεμονιού μαζί με λίγο νερό.
• Προσθέστε στην κατσαρόλα το διάλυμα και αφήστε να βράσει για 15 λεπτά ή μέχρι να πήξει.
• Γεμίστε τα αποστειρωμένα βάζα* με την ζεστή μαρμελάδα, κλείστε σφιχτά τα καπάκια, αναποδογυρίστε τα σε έναν πάγκο και αφήστε τα να κρυώσουν εντελώς. Διατηρούνται εκτός ψυγείου, μέχρι να τα ανοίξουμε.

…Καλή σας απόλαυση!

* Η διαδικασία αποστείρωσης είναι η εξής: Πλένουμε τα βάζα και τα καπάκια τους με καυτό νερό και τα βάζουμε ανάποδα πάνω σε μια καθαρή βαμβακερή πετσέτα που έχουμε στρώσει μέσα σε ένα ταψί. Τα βάζουμε στο φούρνο, μαζί με την πετσέτα, στους 100° C για 15 λεπτά.

Διατροφικές πληροφορίες (για όλη τη μαρμελάδα) :
Θερμίδες 480 kcal -Σάκχαρα 73gr -Λίπος 3gr -Πρωτεΐνη 7gr -Φυτικές ίνες 36gr

 

* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.

Χαμηλών θερμίδων Χωρίς ζάχαρη ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Σοκολατένιο κέικ (χωρίς γλουτένη) στο πι και φι!

Ένα αφράτο, νόστιμο και γρήγορο σε εκτέλεση, σοκολατένιο κέικ με υλικά Sukrin! Read More

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Σπανακόπιτα χωρίς γλουτένη!

Λαχταριστή σπανακόπιτα πλούσια σε γεύση, χωρίς γλουτένη, χαμηλών υδατανθράκων και με γευστικότατο φύλλο κρούστας! Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ