ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας εφόσον επιθυμείτε, χωρίς καμία επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας.

Για ακύρωση παραγγελίας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του lifetree.gr στέλνοντας γραπτώς το αίτημα σας στο E-Mail info@lifetree.gr.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Μπορείτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση των προϊόντων, να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση που συνάψατε με το lifetree.gr (δηλαδή, για όλα τα προϊόντα κάθε παραγγελίας). Το lifetree.gr στην περίπτωση αυτή θα επιστρέψει όλα τα χρήματα που έλαβε, εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής ή και αντικαταβολής, (με πίστωση στον λογαριασμό της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, ή μέσω PayPal, ή σε τραπεζικό λογαριασμό) χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το lifetree.gr θα ενημερωθεί για την υπαναχώρηση (μέσω email, τηλεφώνου ή δελτίου επιστροφής). Οφείλετε, στη περίπτωση αυτή, να επιστρέψετε με μέσο της επιλογής σας και με δικά σας έξοδα τα προϊόντα, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε από τη σύμβαση.

Το lifetree.gr δικαιούται να καθυστερήσει την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβει πίσω τα προϊόντα ή μέχρις ότου ο χρήστης παράσχει στο lifetree.gr αποδείξεις ότι έστειλε πίσω τα προϊόντα, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο. Ο χρήστης δύναται να επιστρέψει ο ίδιος τα προϊόντα στην έδρα του lifetree.gr. Προϊόν το οποίο είχε πωληθεί με επιπλέον δώρο θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση.

Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.

Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.

Στην περίπτωση κατά την οποία τα προϊόντα που έχετε λάβει έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.

Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση, γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρεία του προϊόντος.

Επιστροφές χρημάτων γίνονται σε διάστημα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρεία μας.
Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με πίστωση στο λογαριασμό της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, ή μέσω PayPal, ή σε τραπεζικό λογαριασμό. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου, πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το lifetree.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του lifetree.gr στέλνοντας γραπτώς το αίτημα σας στο E-Mail info@lifetree.gr.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στο φυσικό μας κατάστημα
Μας φέρνετε το προϊόν στα γραφεία του lifetree.gr και αφού γίνει έλεγχος για να διαπιστωθεί ότι ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με το ίδιο ή άλλο προϊόν της αρεσκείας σας.

Αποστολή προϊόντος
Εφόσον έχει προηγηθεί επικοινωνία με το τμήμα επιστροφών του lifetree.gr, συσκευάζετε και στέλνετε το πακέτο με το προϊόν με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών του lifetree.gr. Μέσα στο πακέτο θα έχετε τοποθετήσει το Δελτίο Επιστροφής. Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό όπως έχει εξηγηθεί αναλυτικά παραπάνω. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα βαραίνουν τον ίδιο.

ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που δεν παραλάβατε το προϊόν σας μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας ή να σας αποστείλουμε ξανά το προϊόν που έχετε παραγγείλει.

Σε περίπτωση που έχετε κάνει παραγγελία, σας την έχουμε στείλει και χωρίς κάποια ενημέρωση δεν θέλετε να την παραλάβετε, η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει τα στοιχεία σας και να μη σας εξυπηρετήσει στο μέλλον σε περίπτωση που παρατηρηθεί επανάληψη μη παραλαβής πάνω από δύο φορές.