ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημά μας, μόνο κατόπιν ραντεβού. Τα γραφεία της εταιρείας είναι ανοιχτά Δευτέρα με Παρασκευή 9:00-17:00, Επιδαύρου 30Β & Γρηγορίου Γυφτοπούλου, 15233 Χαλάνδρι. Είναι σημαντικό πριν περάσετε, να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2169005380 ή με E-Mail στο [email protected], ούτως ώστε να έχουμε ετοιμάσει την παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, έχετε υποχρέωση να παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 7 ημερών. Μετά το πέρας των 7 ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει τα στοιχεία σας και να μη σας εξυπηρετήσει στο μέλλον σε περίπτωση που παρατηρηθεί επανάληψη ακύρωσης πάνω από δύο φορές.

ΕΛΛΑΔΑ

Το κόστος αποστολής με Courier είναι 2,80€ για τα πρώτα 2kg και 0,60€ για κάθε επιπλέον κιλό. Η υπηρεσία αντικαταβολής κοστίζει 2,50€.
Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες (εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι) από την ημέρα της παραγγελίας σας, εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές όπου ο χρόνος παράδοσης φτάνει έως τις 5 εργάσιμες ημέρες. Εξαιρέσεις είναι οι αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε παραλαβή της παραγγελίας σας σε συγκεκριμένες ώρες, υπάρχει έξτρα “υπηρεσία επίδοσης σε προκαθορισμένη ώρα” με κόστος 5,00€.

ΚΥΠΡΟΣ

Μέσω αεροπορικής μεταφοράς:
Α) κόστος 14,00€ για συνολικό βάρος προϊόντων έως 2kg και 1-3 εργάσιμες ημέρες παράδοση
Β) κόστος 30,00€ για συνολικό βάρος προϊόντων πάνω από 5kg και 1-3 εργάσιμες ημέρες παράδοση

Μέσω ακτοπλοϊκής μεταφοράς:
Α) κόστος 11,00€ για συνολικό βάρος προϊόντων έως 5kg και 5-8 εργάσιμες ημέρες παράδοση
Β) κόστος 21,00€ για συνολικό βάρος προϊόντων πάνω από 10kg και 5-8 εργάσιμες ημέρες παράδοση

Χρέωση υπηρεσίας αντικαταβολής: 7,50€

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης των παραγγελιών ισχύουν από την επόμενη ημέρα παράδοσης στον Courier και είναι έως 2 εργάσιμες ημέρες, για την Ελλάδα.

Η εταιρεία LifeTree IKE δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των παραγγελθέντων προϊόντων, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

Σε περίπτωση που υπάρχει καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας, άνω των 2 εργάσιμων ημερών, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τα γραφεία της LifeTree IKE.