Κετο kopytka!
Τοkopytka είναι παραδοσιακό πολωνικό πιάτο σαν το ιταλικό νιόκι με βάση τον πουρέ πατάτας.
Απολαύστε το σε αυτή την κέτο εκδοχή!!!🤩🥰
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Για 4 άτομα
– 130g αλεύρι αμυγδάλου
– 20g αλεύρι καρύδας ή εναλλακτικά αλεύρι μπαμπού
– 1 κουταλιά της σούπας κόμμι γκουάρ
– 200g ρικότα
– 80g τριμμένη παρμεζάνα
– 1 αυγό
– ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
– 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο BeKeto Ghee
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τα ζυμαρικά, εκτός από το βούτυρο και φτιάχνουμε τα ζυμαρικά μας σαν στικ μεγέθους 4×2 εκ.
2. Βράζουμε νερό.Προσθέτουμε αλάτι και τα νιόκι σε δόσεις. Μόλις ανέβουν στην επιφάνεια τότε είναι έτοιμα και αφαιρούμε με μια τρυπητή κουτάλα.
3. Αφήνουμε να κρυώσουν και τηγανίζουμε σε BeKeto Ghee.
Απολαμβάνουμε! 😁
Macros ανα μερίδα:
Θερμίδες: 467,6 kcal
Λιπαρά: 38g
Συνολικοί υδατάνθρακες: 4,55g
Καθαροί Υδατάνθρακες: 14,4g
Πρωτεΐνη: 22,75g
Φυτικές ίνες: 11,1g