Marzipan με σοκολάτα!
Τι είναι το Marzipan; Είναι η λεγόμενη αμυγδαλόπαστα, δηλαδή γλύκισμα από αμύγδαλα.
Πανεύκολο γλύκισμα που συνδυάζει την ιδιαίτερη γεύση του μοναδικού marzipan με την γεμάτη γεύση της σοκολάτας γάλακτος!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι.. δεν μπορείς να φας μόνο ένα!!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 1 συσκευασία Sukrin Marzipan
• 40gr Σοκολάτα γάλακτος χωρίς ζάχαρη
• Nιφάδες καρύδας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Χωρίζετε το Marzipan σε ίσα μέρη και πλάθετε μικρές μπαλίτσες. (Εάν θέλετε μπορείτε να τα ψήσετε και λίγο)
• Λιώνετε τη σοκολάτα σε χαμηλή θερμοκρασία και περιχύνετε τα marzipan
• Πασπαλίστε με καρύδα
• Αποθηκεύστε τα -αφού κρυώσουν- σε ένα κουτί στο ψυγείο
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100gr
|500kcal
|8gr πρωτεϊνη
|33,4gr υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα 8,4gr
|34,6gr λιπαρά
|35,6gr φυτικές ίνες