PRINT

Marzipan με σοκολάτα!

Τι είναι το Marzipan; Είναι η λεγόμενη αμυγδαλόπαστα, δηλαδή γλύκισμα από αμύγδαλα.

Πανεύκολο γλύκισμα που συνδυάζει την ιδιαίτερη γεύση του μοναδικού marzipan με την γεμάτη γεύση της σοκολάτας γάλακτος!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι.. δεν μπορείς να φας μόνο ένα!!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Χωρίζετε το Marzipan σε ίσα μέρη και πλάθετε μικρές μπαλίτσες. (Εάν θέλετε μπορείτε να τα ψήσετε και λίγο)
• Λιώνετε τη σοκολάτα σε χαμηλή θερμοκρασία και περιχύνετε τα marzipan
• Πασπαλίστε με καρύδα
• Αποθηκεύστε τα -αφού κρυώσουν- σε ένα κουτί στο ψυγείο

* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.

_
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100gr
|500kcal
|8gr πρωτεϊνη
|33,4gr υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα 8,4gr
|34,6gr λιπαρά
|35,6gr φυτικές ίνες

Χωρίς γλουτένη Χωρίς ζάχαρη ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Keto Ketchup με MCT oil powder

Keto Ketchup!! Σας αρέσει η κετσαπ αλλά ψάχνετε μια πιο “λιπαρή” έκδοση; Ανακαλύψτε την συνταγή της BeKeto με MCT powder unflavored!… Read More

08.11.2023 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Κλασσική κρεμ μπρουλέ ΧΩΡΙΣ ζάχαρη

Η κλασσική Crème brûlée με υλικά Sukrin, εμπνευσμένη από τον διατροφολόγο Καραμανίδη Βασίλη! Μπορείτε να τον βρείτε στο instagram: @vkaramanidis_dietitian και στη σελίδα του διατροφολογικού κέντρου https://vknutrition.gr/… Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ