Τρουφάκια με Marzipan!
Πεντανόστιμο γλυκάκι χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη έτοιμο τσακ-μπαμ για να ικανοποιήσει την υπογλυκαιμία σας! Τι θα χρειαστείτε; 2 υλικά και όρεξη!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Για 10 τρουφάκια
400gr Sukrin Marzipan
30gr τζίντζερ
500ml νερό
Προαιρετικά: λίγο χρώμα ζάχαρης για να κάνετε πιο σκούρο το χρώμα
Λίγη σοκολάτα, κακάο ή σκόνη τζίντζερ για επικάλυψη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Βάλτε το marzipan και το τζίντζερ σε έναν επεξεργαστή τροφίμων σε υψηλή ταχύτητα. Aν δεν έχετε επεξεργαστή τρίψτε το marzipan στον κλασικό τρίφτη
• Προσθέστε σιγά σιγά το νερό
• Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και χρώμα
• Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για 15 με 30 λεπτά και έπειτα το διαμορφώνετε σε μπαλίτσες
• Καλύψτε τα με το υλικό της αρεσκείας σας
..Γιάμι!
_
Διατροφικές πληροφορίες:
Θερμίδες 122kcal -Συνολικοί υδατάνθρακες 12.2gr -Λίπος 8gr -Πρωτεΐνη 3,3gr -Φυτικές ίνες 11,2gr – Σάκχαρα 0gr