Σοκολατένιο κέικ με αλέυρι καρύδας χωρίς ζάχαρη και γλουτένη!
Πεντανόστιμο σοκολατένιο κέικ με βιολογικό αλεύρι καρύδας χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και χαμηλών υδατανθράκων! Το απόλυτο σνακ που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 60gr Sukrin Coconut Flour (Βιολογικό αλεύρι καρύδας)
• 60gr σκόνη Κακάο
• 1κγ Baking powder (χωρίς γλουτένη)
• 60gr Finesse (γλυκαντικό για ψήσιμο)
• 120gr βούτυρο
• 8 αυγά
• ½ κγ Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Χτυπήστε καλά τα αυγά μέχρι να “αφρατέψουν”
• Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε καλά
• Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, σε φόρμα 20 εκατοστών για 30-35 λεπτά στους 170°C στον αέρα
• Πασπαλίζετε με Sukrin Icing (άχνη) ή συνοδέψτε με Sukrin Sirup Gold αναμεμειγμένο με κακάο
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες (για όλο το κέικ) :
Θερμίδες 1950 kcal -Υδατάνθρακες 58gr -Λίπος 144gr -Πρωτεΐνη 69gr -Φυτικές ίνες 53gr -Σάκχαρα 12gr