PRINT

Σοκολατένιο κέικ με αλέυρι καρύδας χωρίς ζάχαρη και γλουτένη!

Πεντανόστιμο σοκολατένιο κέικ με βιολογικό αλεύρι καρύδας χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και χαμηλών υδατανθράκων! Το απόλυτο σνακ που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

• 60gr Sukrin Coconut Flour (Βιολογικό αλεύρι καρύδας)
• 60gr σκόνη Κακάο
• 1κγ Baking powder (χωρίς γλουτένη)
• 60gr Finesse (γλυκαντικό για ψήσιμο)
• 120gr βούτυρο
• 8 αυγά
• ½ κγ Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Χτυπήστε καλά τα αυγά μέχρι να “αφρατέψουν”
• Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε καλά
• Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, σε φόρμα 20 εκατοστών για 30-35 λεπτά στους 170°C στον αέρα
• Πασπαλίζετε με Sukrin Icing (άχνη) ή συνοδέψτε με Sukrin Sirup Gold αναμεμειγμένο με κακάο

* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες (για όλο το κέικ) :
Θερμίδες 1950 kcal -Υδατάνθρακες 58gr -Λίπος 144gr -Πρωτεΐνη 69gr -Φυτικές ίνες 53gr -Σάκχαρα 12gr

 

 

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χωρίς γλουτένη Χωρίς ζάχαρη

Daiquiri Φράουλας Χωρίς Ζάχαρη (με ή χωρίς αλκοόλ!)

Υποδεχτείτε το καλοκαίρι με δροσερό κι απολαυστικό κοκτέιλ daiquiri φράουλας χωρίς ζάχαρη!… Read More

Χωρίς γλουτένη Χωρίς ζάχαρη

Μηλόπιτα, χωρίς γλουτένη και ζάχαρη!

Φτιάξτε μια πανεύκολη, ζουμερή και λαχταριστή μηλόπιτα χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη, χωρίς λακτόζη και πλούσια σε φυτικές ίνες! Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ