Σοκολατένιο κέικ (χωρίς γλουτένη) στο πι και φι!
Χτυπάς αυγά, προσθέτεις τα υλικά, ψήνεις! Φτιάξτε και εσείς το πιο αφράτο, νόστιμο και γρήγορο σε εκτέλεση, low carb σοκολατένιο κέικ χωρίς ζάχαρη και γλουτένη που θα λατρέψετε!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
• 120gr βούτυρο
• 60gr σκόνη κακάο
• 8 αυγά
• 60gr Sukrin Coconut Flour
• 60gr Finesse (γλυκαντικό για ψήσιμο)
• 1κγ Baking powder (χωρίς γλουτένη)
• ½ κγ Αλάτι
Προαιρετικά
• Sukrin Icing (άχνη)
• Sukrin Sirup Gold
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Χτυπήστε καλά τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν
• Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε καλά
• Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, σε φόρμα 20 εκατοστών για 30-35 λεπτά στους 170°C στον αέρα
Πασπαλίζετε με Sukrin Icing (άχνη) ή συνοδέψτε με Sukrin Sirup Gold αναμεμειγμένο με κακάο
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.
_
Διατροφικές πληροφορίες (για όλο το κέικ) :
Θερμίδες 1950 kcal -Υδατάνθρακες 58gr -Λίπος 144gr -Πρωτεΐνη 69gr -Φυτικές ίνες 53gr -Σάκχαρα 12gr