PRINT

Τάρτα σοκολάτας με βούτυρο ξηρών καρπών

Σοκολάτα και ξηροί καρποί! Λατρεμένος συνδυασμός χωρίς αμφιβολία! Φτιάξτε αυτή τη νοστιμότατη τάρτα σοκολάτας με οποιοδήποτε ξηρό καρπό σας αρέσει!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Συστατικά (για 8 μερίδες)

Για την κρούστα:
• 1 ½ κούπα αλεύρι αμυγδάλου
• 1/2 κούπα κακάο
• ⅓ κούπα Sukrin icing
• 8 κσ λιωμένο βούτυρο

Για την γέμιση:
• 1 ½ κούπα λιωμένο βούτυρο
• 1 κούπα βούτυρο ξηρών καρπών
• 1 κούπα Sukrin Icing ή Sukrin Gold σε πούδρα

Για την επικάλυψη:
• ¾ κούπας τσιπς σοκολάτας χωρίς ζάχαρη (ή σοκολάτα χωρίς ζάχαρη τριμμένη στον τρίφτη)
• 6 κσ κρέμα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Βάλτε το αλεύρι αμυγδάλου, το κακάο, το γλυκαντικό και το βούτυρο σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά (Πολύ καλά!)
• Λαδώστε μια φόρμα τάρτας και τοποθετείστε το μείγμα κρούστας φτιάχνοντας το σχήμα του με τα δάχτυλα
• Τρυπήστε όλη τη βάση της τάρτας με ένα πιρούνι και ψήνετε στους για 12-15 λεπτά μέχρι να πάρει ελαφρύ χρώμα.
• Βγάλτε από το φούρνο και αφήστε να κρυώσει
• Βάλτε τα υλικά της γέμισης σε ένα μπολ και αναμείξτε σε χαμηλή ταχύτητα, αυξήστε ταχύτητα μέχρι να γίνει “απαλή” κρέμα
• Βάλτε το μείγμα πάνω στην κρούστα και τοποθετήστε στο ψυγείο
• Βάλτε τα τσιπς σοκολάτας σε ένα μπεν μαρί και λιώστε μαζί με την κρέμα
• Βάλτε την πάνω στην τάρτα και τοποθετήστε πάλι στο ψυγείο για 1½ ώρα

* Η τάρτα μπορεί να μείνει σκεπασμένη στο ψυγείο για μια εβδομάδα

..Γιάμι!

* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.

_
Διατροφικές πληροφορίες (για κάθε μερίδα) :
Θερμίδες 104 kcal -Υδατάνθρακες 1,2gr -Λίπος 10,4gr -Πρωτεΐνη 1,7gr

Χωρίς γλουτένη Χωρίς ζάχαρη ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Keto Ketchup με MCT oil powder

Keto Ketchup!! Σας αρέσει η κετσαπ αλλά ψάχνετε μια πιο “λιπαρή” έκδοση; Ανακαλύψτε την συνταγή της BeKeto με MCT powder unflavored!… Read More

08.11.2023 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Κλασσική κρεμ μπρουλέ ΧΩΡΙΣ ζάχαρη

Η κλασσική Crème brûlée με υλικά Sukrin, εμπνευσμένη από τον διατροφολόγο Καραμανίδη Βασίλη! Μπορείτε να τον βρείτε στο instagram: @vkaramanidis_dietitian και στη σελίδα του διατροφολογικού κέντρου https://vknutrition.gr/… Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ