PRINT

Τέλειο κέικ καρότου! (Παραλλαγή)

Παραλλαγή για το κέικ καρότου. Μια συνταγή για όσους δεν απέχουν από την γλουτένη αλλά θέλουν περισσότερες φυτικές ίνες στην διατροφή τους.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

(Για περίπου 15 μερίδες)

• 4 αυγά
• 300ml Sukrin
• 350ml αλεύρι σίτου
• 50ml Fiberfin
• 2 κγ κανέλα
• 1 κγ μοσχοκάρυδο
• 2 κγ κάρδαμο
• 1 κγ τζίντζερ
• 150gr βούτυρο
• 600ml καρότα χοντροκομμένα
• 150ml λάδι
• 2 κγ σόδα

Για το frosting
• 200gr τυρί Φιλαδέλφεια
• 200ml Sukrin Icing (Άχνη)
• λίγη βανίλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180oC
• Ανακατεύετε τα αυγά με την Sukrin
• Ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο με το λάδι
• Ανακατέψτε ξεχωριστά τα υπόλοιπα ξηρά υλικά
• Προσθέτετε στα αυγά και στο τέλος βάζετε τα καρότα
• Μεταφέρετε σε φόρμα και ψήνετε για 40 λεπτά
• Ανακατεύετε τα υλικά του frosting και περιχύνετε όταν το κέικ έχει κρυώσει

..Καλή σας απόλαυση!

* Για παραλλαγή της συνταγής χωρίς γλουτένη πατήστε εδώ!

* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.

_
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100gr
|167kcal
|4gr πρωτεΐνη
|16gr υδατάνθρακες
|10gr λιπαρά
|3gr φυτικές ίνες

 

Χαμηλών υδατανθράκων ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Keto Ketchup με MCT oil powder

Keto Ketchup!! Σας αρέσει η κετσαπ αλλά ψάχνετε μια πιο “λιπαρή” έκδοση; Ανακαλύψτε την συνταγή της BeKeto με MCT powder unflavored!… Read More

08.11.2023 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Κλασσική κρεμ μπρουλέ ΧΩΡΙΣ ζάχαρη

Η κλασσική Crème brûlée με υλικά Sukrin, εμπνευσμένη από τον διατροφολόγο Καραμανίδη Βασίλη! Μπορείτε να τον βρείτε στο instagram: @vkaramanidis_dietitian και στη σελίδα του διατροφολογικού κέντρου https://vknutrition.gr/… Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ