PRINT

Πανεύκολο κέικ σοκολάτας χωρίς γλουτένη!

Ένα αφράτο, νόστιμο και γρήγορο σε εκτέλεση, σοκολατένιο κέικ με υλικά Sukrin!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

• 60gr Sukrin Coconut Flour
• 60gr σκόνη κακάο
• 120gr βούτυρο
• 8 αυγά
• 60gr Tagatesse
• 1κγ Baking powder (χωρίς γλουτένη)
• ½ κγ αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Χτυπήστε καλά τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν
• Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε καλά
• Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, σε φόρμα 20 εκατοστών για 30-35 λεπτά στους 170°C στον αέρα.

Πασπαλίζετε με Sukrin Icing (άχνη) ή συνοδέψτε με Sukrin Sirup Gold αναμεμειγμένο με κακάο.

..Καλή σας απόλαυση!

_
Διατροφικές πληροφορίες (για όλο το κέικ) :
Θερμίδες 1950 kcal -Υδατάνθρακες 58gr -Λίπος 144gr -Πρωτεΐνη 69gr -Φυτικές ίνες 53gr -Σάκχαρα 12gr

 

* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Διαβάστε επίσης
Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Απίθανο σουφλέ γιαουρτιού

 Απολαύστε ένα απίστευτα νόστιμο και ελαφρύ επιδόρπιο – Σουφλέ γιαουρτιού με υλικά χαμηλών υδατανθράκων απο την BeKeto!… Read More

Χωρίς γλουτένη Χαμηλών υδατανθράκων Χωρίς ζάχαρη

Cheesecake με λευκή σοκολάτα και φράουλες

Ενα υπέροχο γευστικό cheesecake, ιδανικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο! Απολαύστε την κρεμώδη υφή του που ταιριάζει απόλυτα με την έντονη γεύση της φράουλας!… Read More

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ