Λαγάνα.. αλά LifeTree! Χωρίς γλουτένη, χαμηλών υδατανθράκων!
Η LifeTree γιορτάζει τα κούλουμα με μια υπέροχη, μοσχομυρωδάτη, λαχταριστή και τραγανή λαγάνα!
ΧΩΡΙΣ γλουτένη, χαμηλών υδατανθράκων και υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη, φτιαγμένη με τα χεράκια σας χρησιμοποιώντας μόνο το Protein Bread Mix της Sukrin!
Η συνταγή φτιάχτηκε με πολύ αγάπη από εμάς για εσάς!!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Για λαγάνα 400γρ
• Αντικολλητικό χαρτί
• 1 πακέτο Protein Bread Mix (220γρ)
• 250ml νερό
• 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
• 1 πρέζα Sukrin Icing
• 1 τσιμπιά γλυκάνισο (Προαιρετικά)
Για το άλειμμα
• Σουσάμι
• Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Προθερμάνετε το φούρνο στους 200oC
• Λαδώνετε το αντικολλητικό χαρτί με ελαιόλαδο (για να εξασφαλίσετε τραγανότητα)
• Ανακατέψτε τον μείγμα Protein Bread Mix με το ελαιόλαδο, την πρέζα Sukrin και τα 300ml νερό
• Στο σημείο αυτό, μπορείτε να βάλετε προαιρετικά και τον γλυκάνισο. Αναμείξτε τον καλά με το υπόλοιπο μείγμα
• Διαμορφώστε το ζυμάρι σε μορφή λαγάνας
• Απλώστε λίγο λάδι στην επιφάνεια της λαγάνας και πασπαλίστε με το σουσάμι
• Ψήνετε για περίπου για 40’ (μέχρι να ροδίσει)
• Αφήστε το να κρυώσει πάνω σε σχάρα για διατήρηση της τραγανότητας.
..Καλά Κούλουμα, καλή Σαρακοστή με υγεία και ευτυχία σε όλους!
_
Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι πρόκειται για ένα ψωμί χωρίς μαγιά, χωρίς γλουτένη και το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό από το κανονικό ψωμί. Το ψωμί μας δεν μπορεί να είναι στεγνό και αφράτο όπως το ψωμί του φούρνου που γίνεται με προζύμι και γλουτένη. Πρέπει να περιμένουμε ένα πιο “υγρό” και συμπαγές αποτέλεσμα.
Διαβάστε TiPS! για τέλειο ψωμί με άλευρα & έτοιμα μείγματα αλεύρων της Sukrin!
* Η συνταγή έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα προϊόντα της Sukrin και οι δοσολογίες έχουν μετρηθεί σύμφωνα με αυτά. Αν αντικατασταθεί κάποιο από τα υλικά δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα.